TYÖNTEKIJÄN TURVALLISUUS
Koulutus-DVD paketti ( 3 levyä )

Kurki Video 2012 ( julkaistu pakettina )
DVD PAL stereo, kesto yht. 1 tunti 12 min

DVD
149,00 € + alv 24%
toimituskulut
9,90 € + alv 24%
 
   

 

YLEISTÄ:

Paketti sisältää seuraavat turvallisuuskoulutus DVD:t

Vaarallisen henkilön kohtaaminen:
Suunnattu työntekijöille, jotka saattavat joutua kohtaamaan työssään uhkatilanteita, uhkailua tai suoranaista väkivaltaa. Maltillisten ja helposti mieleenpainuvien toimintamallien avulla luodaan henkilökunnalle perusvalmiudet tyypillisimpien uhka- ja väkivaltatilanteiden varalle. Koulutettavia asioita lähestytään useiden eri esimerkkitilanteiden avulla, jolloin materiaalia on helppo soveltaa omalle työpaikalleen ja se toimii erillisenä itseopiskelupakettina

Henkilökunnan toiminta rikostilanteessa:
Rikostilanteessa henkilökunta on avainasemassa henkilövahinkojen minimoinnin sekä mm. todisteiden säilymisen suhteen ennen virallisen avun (kuten poliisi tai ensihoitajat) saapumista paikalle. Dvd antaa toimintamalleja, joiden avulla voidaan edesauttaa viranomaisen toimintaa rikoksen selvittämisessä, sekä annetaan helposti sovellettavia toimintamalleja ja perusperiaatteita, joiden avulla kriisitilanteissa voidaan toimia tehokkaammin ja turvallisemmin.

Evakuoinnin perusteet ja pommiuhka:
Dvd:llä käydään läpi turvallisen ja tehokkaan evakuoinnin perusperiaatteet käyttäen esimerkkitilanteena yritykseen tulevaa pommiuhkasoittoa ja sen käynnistämää evakuointia. Tarkoituksena on antaa katsojalle selkeä yleiskuva evakuointitapahtuman eri osa-alueista ja vaiheista. Dvd käsittelee myös uhkasoiton vastaanottamisen toimenpiteitä ja sisältää lisäosion 112 hätäkeskukseen soittamisesta.

 

esikatselut videoista löytyvät youtube-sivultamme http://www.youtube.com/user/kurkivideo